Brixton BX 125 The Scrambler - Military Green

Prijs 2799€ + 75€ afleverkosten Nu tijdelijk aan actieprijs van 2599€ + 75€ afleverkosten

Artikelnummer

BRI125XMG 

Vraag informatie aan

 

 

Er zijn geen twee Brixton motoren het zelfde. Okay, als ze van de productielijn komen zijn ze op dat moment in feite identiek. Het zelfde design, zelfde specificaties en volgens dezelfde hoge normen gefabriceerd. Op de zelfde manier aangeprezen en verkocht. Het zijn onze 'drivers' die elke Brixton uniek maken. Waar ze ook heen gaan met hun Brixton, welke richting ze ook kiezen en met wie ze op pad gaan. Dat maakt het verschil, voor dat je het door hebt, dat het een andere motor is. Nu is het een echte Brixton. Net zo individualistisch als de mensen die er mee rijden.
125cc

United Scooters

Starsale BVBA
United Scooters
Nijvelsesteenweg 337
1500 HALLE

+32 (0)2 304 76 47

info@unitedscooters.be
www.unitedscooters.be

Openingsuren

Di-Vrij 10h-18h30
Zaterdag 10h-18h

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Alle bedragen zijn inclusief BTW
Shop powered by Creatief.be

        

Wij nemen wat vakantie en zijn er terug vanaf dinsdag 21 augustus. Let op : Bestellingen geplaatst vanaf zaterdag 4 augustus worden uitgeleverd vanaf dinsdag 21 augustus !!
Dank je en tot binnenkort !

Nous partons en vacances et sommes de retour Mardi le 21 Aout. Attention, Les commandes placées à partir du Samedi  4 Aout, seront livrées à partir du Mardi  21 Aout !! Merci et à bientôt !
We are leaving on Holiday and will be back Tuesday the 21st of August. Take care, orders placed from Saturday the 4th of August will leave here Tuesday the 21st of August !
Thanks,see you soon


Steven, Mike and Sabine