Disclaimer
 
1.       Algemeen
Starsale Bvba, P.J. Denayerstraat 11, 1500 Halle is eigenaar van de website www.unitedscooters.be
 
Door de toegang tot en het gebruik van deze website verklaart u zich uitdrukkelijk akkoord met de algemene voorwaarden.
 
De naam en het logo van United Scooters, Starsale Bvba, van haar verbonden vennootschappen en van de producten en diensten die zij aanbieden, zijn handelsmerken en handelsnamen die beschermd zijn door de nationale en internationale wetgevingen.
 
Hoewel United Scooters, Starsale Bvba alles in het werk heeft gesteld om op zijn website alleen volledige en correcte informatie te plaatsen, aanvaardt United Scooters, Starsale Bvba geen aansprakelijkheid voor de correctheid, geschiktheid, betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van deze informatie. Alle informatie op de website van United Scooters, Starsale Bvba is van informatieve aard en wordt louter voor informatieve doeleinden beschikbaar gesteld.     
United Scooters, Starsale Bvba en/of zijn filialen kunnen in geen geval aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade te wijten aan de toegang tot en de raadpleging of het gebruik van de informatie op de website www.unitedscooters.be , noch voor het ontbreken ervan.
 
De teksten en afbeeldingen op de website www.unitedscooters.be zijn onderworpen aan een copyright en de bescherming van het intellectuele eigendom. Ze mogen niet gekopieerd, gewijzigd of in gelijk welke vorm gepubliceerd worden zonder uitdrukkelijke toelating van United Scooters,  Starsale Bvba.
 
De teksten en afbeeldingen die een product beschrijven, zijn niet bindend.
 
2.       Links
Onze site kan links en verwijzingen bevatten naar andere internet-websites en United Scooters, Starsale Bvba is niet verantwoordelijk voor de inhoud of de privacy-praktijken van deze gelinkte sites.
 
 
 

United Scooters

Starsale BVBA
United Scooters
Nijvelsesteenweg 337
1500 HALLE

+32 (0)2 304 76 47

info@unitedscooters.be
www.unitedscooters.be

Openingsuren

Di-Vrij 10h-18h30
Zaterdag 10h-18h

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Alle bedragen zijn inclusief BTW
Shop powered by Creatief.be

        

Het United Scooters team neemt wat vakantie, wij zijn er niet vanaf zaterdag 10 augustus tot dinsdag 27 augustus. Let op : Bestellingen geplaatst vanaf zaterdag 10 augustus worden pas uitgeleverd vanaf dinsdag 27 augustus !!
Dank je en tot binnenkort !


L'equippe du United Scooters part en vacances à partir du Samedi 10 Aout et est de retour Mardi le 27 Aout. Attention, Les commandes placées à partir du Samedi 10 Aout, seront livrées à partir du Mardi le 27 Aout !!
Merci et à bientôt !


The United Scooters team is leaving on Holiday from Saturday 10th of August and will be back Tuesday the 27th of August. Take care, orders placed from Saturday the 10th of August will leave here Tuesday the 27th of August !
Thanks,see you soon


Steven, Mike and Sabine