Disclaimer
 
1.       Algemeen
Starsale Bvba, P.J. Denayerstraat 11, 1500 Halle is eigenaar van de website www.unitedscooters.be
 
Door de toegang tot en het gebruik van deze website verklaart u zich uitdrukkelijk akkoord met de algemene voorwaarden.
 
De naam en het logo van United Scooters, Starsale Bvba, van haar verbonden vennootschappen en van de producten en diensten die zij aanbieden, zijn handelsmerken en handelsnamen die beschermd zijn door de nationale en internationale wetgevingen.
 
Hoewel United Scooters, Starsale Bvba alles in het werk heeft gesteld om op zijn website alleen volledige en correcte informatie te plaatsen, aanvaardt United Scooters, Starsale Bvba geen aansprakelijkheid voor de correctheid, geschiktheid, betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van deze informatie. Alle informatie op de website van United Scooters, Starsale Bvba is van informatieve aard en wordt louter voor informatieve doeleinden beschikbaar gesteld.     
United Scooters, Starsale Bvba en/of zijn filialen kunnen in geen geval aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade te wijten aan de toegang tot en de raadpleging of het gebruik van de informatie op de website www.unitedscooters.be , noch voor het ontbreken ervan.
 
De teksten en afbeeldingen op de website www.unitedscooters.be zijn onderworpen aan een copyright en de bescherming van het intellectuele eigendom. Ze mogen niet gekopieerd, gewijzigd of in gelijk welke vorm gepubliceerd worden zonder uitdrukkelijke toelating van United Scooters,  Starsale Bvba.
 
De teksten en afbeeldingen die een product beschrijven, zijn niet bindend.
 
2.       Links
Onze site kan links en verwijzingen bevatten naar andere internet-websites en United Scooters, Starsale Bvba is niet verantwoordelijk voor de inhoud of de privacy-praktijken van deze gelinkte sites.
 
 
 

United Scooters

Starsale BVBA
United Scooters
Nijvelsesteenweg 337
1500 HALLE

+32 (0)2 304 76 47

info@unitedscooters.be
www.unitedscooters.be

Openingsuren

Di-Vrij 10h-18h30
Zaterdag 10h-18h

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Alle bedragen zijn inclusief BTW
Shop powered by Creatief.be

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Beste Klant, Cher Client, Dear Customer   
     
Het United Scooters Web team neemt wat vakantie, wij zijn er niet vanaf zaterdag 12 oktober tot dinsdag 22 oktober. Let op : Bestellingen geplaatst vanaf zaterdag 12 oktober worden dus pas uitgeleverd vanaf dinsdag 22 oktober !!
Dank je en tot binnenkort !

L'equippe "Web" du United Scooters part en vacances à partir du Samedi 12 Octobre et est de retour Mardi le 22 Octobre. Attention, Les commandes placées à partir du Samedi 12 Octobre, seront livrées à partir du Mardi le 22 Octobre !!
Merci et à bientôt !

The United Scooters "Web "team is leaving on Holiday from Saturday 12th of October and will be back Tuesday the 22nd of October. Take care, orders placed from Saturday the 12th of October will leave here Tuesday the 22nd of October!
Thanks,see you soon


Steven, Mike and Sabine