Niu NGT Elektrische motorscooter 70km/h - Zwart/Rood

Prijs 4499€-1125€*=3374€ *= Premie van de Vlaamse Overheid

Artikelnummer

NIUNGTZR 

Vraag informatie aan
 

Vanaf 15/4/2018 is het mogelijk om voor een nieuwe elektrische motorfiers een premie bij de Vlaamse regering aan te vragen, voor de aankoop van uw Niu NGT krijgt u 25% van de aankoopsom terug van de Vlaamse overheid, 1125€
4499€ - 1125€= 3374€ !!! ( alle info op onze News pagina ) 


De NGT heeft drie unieke rijmodi (SPORT, DYNAMISCH, en ECO). NIU heeft een scooter gemaakt die sneller is en je verder brengt in jouw stad.

EEN SNELLERE SCOOTER

Cruise door kronkelende straten van jouw stad of rij met gemak over de belangrijkste boulevards. In de SPORT modus is de topsnelheid van de NGT 70 km/u, waardoor reizen in de stad sneller is dan ooit.

DIRECTE ACCELERATIE

 BOSCH heeft een speciaal op maat gemaakte motor met een vermogen van 3000w ontwikkeld. Krijg ogenblikkelijk acceleratie vanuit stilstand.

EEN BETERE RIJERVARING
De eigen FOC-controller van NIU managed de BOSCH motor dynamisch om een soepele acceleratie en ongelooflijke rijervaring te creëren.

TWEE TOONAANGEVENDE BATTERIJEN

De NGT is uitgerust met twee krachtige lithium-ion betterijen die op elk moment kunnen worden verwijderd en opgeladen. De dubbele 60v35aH-batterijpakketten zijn licht en draagbaar en bieden tegelijkertijd kracht voor een bereik van meer dan 100 km tijdens het rijden met 70 km/u.

  • LED-batterijniveau indicator
  • Gewicht: 11kg
  • 2 jaar garantie, 5 jaar levenscyclus
  • Panasonic 18650 Lithium-ion Batterijceltechnologie

In de energiebesparende ECO-modus reikt het bereik van de NGT tot 160 km, waardoor u onbeperkte opties voor stadsritten hebt.


 

Dubbele batterij

 Razendsnel opladen

Krijg een bereik van 100+ km met supersnel laden in 3,5 uur.

DYNAMISCH KLEURDISPLAY
Het nieuwe Smart Dashboard toont verschillende kleuren bij verschillende rijmodi, snelheden en voertuigdiagnoses om u een duidelijk beeld te geven van hoe uw scooter presteert.
Het NGT Dashboard maakt gebruik van nieuwe technologie om helder te blijven in zowel situaties met veel of met weinig licht. Schakel SPORT modus alleen in als u beide batterijen gebruikt.
DE N HERONTDEKT
De NGT geeft u meer flexibiliteit om met 70 km/u over de boulevards van grote steden te rijden of om naar DYNAMISCH over te stappen voor het tragere stadsverkeer.
 
EENVOUDIGE DETAILS EN BEDIENING
  • Gebruiksvriendelijke bediening
  • USB-oplaadpoort
  • Inklapbare voetsteunen
NIU APP: UW PERSOONLIJKE SMART SCOOTER MANAGER
Met de krachtige datamogelijkheden van de Cloud ECU kunt u live op uw mobiele app 17 verschillende voertuigstatussen bekijken, zoals locatie, rij-geschiedenis, voertuigstatus en stroomstatistieken. U krijgt ook toegang tot het voertuigdiagnostiek, antidiefstal waarschuwingen en de bijbehorende service na aanschaf.
 
VEILIGHEID VOOR UW SCOOTER
Nadat u uw NIU heeft geregisteerd via onze app, activeert elke beweging van het voertuig de alarmen op de scooter en stuurt u een waarschuwing naar uw telefoon. Met de nauwkeurige GPS-locatie kunt u op elk moment precies zien waar uw scooter is.
 
NIU-VERLICHTING: HELDERDER, VEILIGER, STERKER
Van het iconische halo-licht tot de omsluitende achterverlichting, het volledige led-verlichtingssysteem biedt een breder, veiliger en efficiënter verlichtingsbereik. De 360°verlichting zorgt ervoor dat u 's nachts veilig bent.

CBS REMSYSTEEM
Wanneer u in een noodsituatie moet remmen, dan verdeeld het CBS-remsysteem de remkracht tussen de voorste en achterste remschijven, waardoor de remafstand wordt verkort en er veilig wordt geremd bij hoge snelheden.
 
ONTZETTEND WATERDICHT
De belangrijkste elementen van de scooter maken gebruik van waterdichte componenten zoals ook gebruikt wordt in de automotive industrie.Bij regenachtig weer zijn de stuur, signaal en stroomkabels beschermd tegen kortsluiting en met een waaddiepte van 230 mm is de NGT klaar om te rijden in de regen en met sneeuw.
 

 

United Scooters

Starsale BVBA
United Scooters
Nijvelsesteenweg 337
1500 HALLE

+32 (0)2 304 76 47

info@unitedscooters.be
www.unitedscooters.be

Openingsuren

Di-Vrij 10h-18h30
Zaterdag 10h-18h

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Alle bedragen zijn inclusief BTW
Shop powered by Creatief.be

        

Het United Scooters team neemt wat vakantie, wij zijn er niet vanaf zaterdag 10 augustus tot dinsdag 27 augustus. Let op : Bestellingen geplaatst vanaf zaterdag 10 augustus worden pas uitgeleverd vanaf dinsdag 27 augustus !!
Dank je en tot binnenkort !


L'equippe du United Scooters part en vacances à partir du Samedi 10 Aout et est de retour Mardi le 27 Aout. Attention, Les commandes placées à partir du Samedi 10 Aout, seront livrées à partir du Mardi le 27 Aout !!
Merci et à bientôt !


The United Scooters team is leaving on Holiday from Saturday 10th of August and will be back Tuesday the 27th of August. Take care, orders placed from Saturday the 10th of August will leave here Tuesday the 27th of August !
Thanks,see you soon


Steven, Mike and Sabine