.Piaggio Wi-Bike - Samsung middenmotor

Ongelofelijke prijs van 1999€ ipv 3339€ !!!!

Artikelnummer

GTS300T 

Vraag informatie aan

 

Gebruik je Wi-Bike om je bestemming zorgeloos te bereiken. Met het anti-diefstalsysteem kun je je Wi-Bike altijd controleren, tijdens het gebruik en als je hem parkeert. Bovendien zijn het scherm, de accu en de motor verbonden door een unieke code: door het scherm weg te nemen, voorkom je dat de Wi-Bike buiten jouw weten om kan worden ingeschakeld en gebruikt. 

Jouw Wi-Bike en smartphone, zijn verbonden en registreren tijdens de hele route de gegevens en statistieken van de route die je hebt afgelegd. Bepaal jouw favoriete instellingen: kies het niveau van de motorassistentie, kies uit de 3 modussen van vermogensgebruik, stel de navigatietoestellen in en begin te trappen om jouw bestemming te bereiken.
 

Je Wi-Bike is een echte mobiele personal trainer die altijd tot je beschikking staat. Bepaal het aantal calorieën dat je wilt verbranden, de hartslag en de maximale inspanning en ga van start. Jouw Wi-Bike zorgt voor de rest. Je kunt de Wi-Bike ook zo instellen dat je fris en fruitig op jouw werkafspraak verschijnt. Geen uitdaging is te groot voor de Wi-Bike! 


 

United Scooters

Starsale BVBA
United Scooters
Nijvelsesteenweg 337
1500 HALLE

+32 (0)2 304 76 47

info@unitedscooters.be
www.unitedscooters.be

Openingsuren

Di-Vrij 10h-18h30
Zaterdag 10h-18h

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Alle bedragen zijn inclusief BTW
Shop powered by Creatief.be