Shop Magazine - Een betoverende uitstap naar het Kasteel van Gaasbeek - United Scooters
Menu
EUR
Een betoverende uitstap naar het Kasteel van Gaasbeek

Een betoverende uitstap naar het Kasteel van Gaasbeek

Door: Remco Briers Reacties: 0

Je bent op zoek naar een unieke uitstap? Wij hebben de perfecte oplossing: een uitstap naar het prachtige Kasteel van Gaasbeek, gelegen in het hart van het glooiende Pajottenland. En om de ervaring nog specialer te maken, waarom niet op pad gaan met een elektrische fiets of bromfiets van United Scooters?

United Scooters, biedt een uitgebreide selectie aan elektrische fietsen en bromfietsen. Met zo'n ruime keuze vind je zeker het perfecte vervoersmiddel voor je vele avonturen.

De route naar het kasteel is eenvoudig en pittoresk. Met je elektrische fiets of bromfiets ervaar je het beste van wat de streek te bieden heeft: glooiende heuvels, groene velden en schilderachtige dorpjes. Je zult onderweg zeker genieten van de frisse lucht en de natuurlijke schoonheid van het Pajottenland.

Eenmaal aangekomen, bevind je je in een sprookjesachtige omgeving. Dit indrukwekkende kasteel, oorspronkelijk gebouwd in de 13e eeuw, heeft een rijke geschiedenis en een adembenemende architectuur. Verken de prachtige kasteeltuinen en geniet van het panoramische uitzicht over de omgeving. Het kasteelmuseum bezoeken kan momenteel niet, gezien het toe is aan een grondige renovatie.  Maar dat zal dan wel kunnen op een volgende tocht, waar je meer te weten komt over de geschiedenis en de vroegere bewoners van dit betoverende kasteel.

Na je bezoek, kun je met je elektrische fiets of bromfiets de omgeving verder verkennen of terugkeren naar United Scooters om je ervaring te delen bij een lekkere koffie.

United Scooters is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 tot 18:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Het Kasteel zelf is momenteel gesloten voor renovatie.

Dus waar wacht je nog op? Koop of huur je elektrische fiets of bromfiets bij United Scooters en hop naar het betoverende Kasteel van Gaasbeek!

De volledige route via Google Maps kan u hier vinden

En vergeet niet: Hallenaren krijgen – tijdens de maand April- een fietspremie van 10% bij de aankoop van een elektrische fiets! De aankoop van bv. een Honbike UNI4 bedraagt dan slechts netto 1.619€. En is meteen leverbaar!


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »