United Scooters trakteert, in het betoverende Hallerbos! - United Scooters
Menu
EUR
Wij trakteren, in het betoverende Hallerbos!

Wij trakteren, in het betoverende Hallerbos!

Door: Remco Briers Reacties: 0

Voor je, met je elektrische fiets, het betoverende Hallerbos vol wilde Hyacinten gaat bezoeken, spring even binnen bij United Scooters voor je gratis bon, en drink er ene, op onze kosten in ‘t Kriekske

Het voorjaar is aangebroken en de natuur ontwaakt in al haar pracht. Dit is het perfecte moment om op je elektrische fiets te stappen en een betoverende tocht te maken naar het Hallerbos, waar de wilde hyacinten nu in bloei staan.

Nog geen elektrische fiets of aan vervanging toe?
United Scooters, ligt op een boogscheut van het Hallerbos, en heeft een ruim aanbod aan elektrische fietsen en bromfietsen. Breng een bezoek aan de winkel en combineer dit eenvoudig met je uitstap naar het betoverende bos. Met een elektrische fiets of bromfiets van United Scooters kun je moeiteloos en milieuvriendelijk door het heuvelachtige landschap rijden en volop genieten van de natuur.
Tijdens je fietstocht naar het Hallerbos, word je omringd door de geurige hyacinten en het zachte gefluit van vogels. De paden leiden je langs de mooiste plekjes waar je prachtige foto's kunt maken van het indrukwekkende bloemenlandschap.
In de nabijgelegen ‘t Kriekske kun je tot rust komen met een verfrissend drankje (en wij trakteren!) of een heerlijke maaltijd terwijl je nageniet van de schoonheid van het Hallerbos.

Een elektrische fietstocht naar het Hallerbos, met behulp van United Scooters, biedt een onvergetelijke ervaring om optimaal te genieten van de betoverende blauwe hyacinten in dit unieke en sprookjesachtige bos.

De volledige route via Google Maps kan u hier vinden

En vergeet niet: Hallenaren krijgen – tijdens de maand April- een fietspremie van 10% bij de aankoop van een elektrische fiets!

De aankoop van bv. een Honbike UNI4 bedraagt dan slechts netto 1.619€. En deze is meteen leverbaar!


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »