Shop Magazine - Via het jaagpad naar het Atomium: met je (elektrische) tweewieler natuurlijk! - United Scooters
Menu
EUR
Via het jaagpad naar het Atomium: met je (elektrische) tweewieler natuurlijk!

Via het jaagpad naar het Atomium: met je (elektrische) tweewieler natuurlijk!

Door: Remco Briers Reacties: 0

Bent u op zoek naar een geweldige dagtrip vanuit Halle? Overweeg dan eens een bezoek aan het iconische Atomium in Brussel! Met United Scooters als vertrekpunt, dé referentie voor elektrische fietsen en bromfietsen ten zuiden van Brussel, wordt dit een onvergetelijke ervaring.

De route begint bij United Scooters in Halle en volgt het schilderachtige jaagpad langs het kanaal Brussel-Charleroi. Dit rustige en vlakke pad is perfect voor zowel elektrische fietsen als bromfietsen. Geniet van het kabbelende water en de weidse uitzichten terwijl u moeiteloos door het landschap glijdt.

Na het verlaten van het jaagpad, volgt u kleine, fietsvriendelijke wegen die u door pittoreske dorpjes en groene parken leiden. Deze route biedt u de kans om enkele verborgen parels van de regio te ontdekken, zoals historische kerken en lokale markten.

Uiteindelijk bereikt u het Atomium, een indrukwekkend monument en een symbool van België. Dit architectonische meesterwerk, gebouwd voor de Wereldtentoonstelling van 1958, bestaat uit negen glanzende bollen die een ijzerkristal voorstellen. Maak van de gelegenheid gebruik om het museum te bezoeken, te genieten van een panoramisch uitzicht op Brussel en een hapje te eten in het restaurant.

Na een ontspannen bezoek aan het Atomium kunt u met uw elektrische fiets of bromfiets de terugreis naar Halle aanvangen. Deze duurzame en plezierige dagtrip is een geweldige manier om de omgeving te verkennen en een onvergetelijk avontuur te beleven!

En hier is de volledige routebeschrijving

En vergeet niet: Hallenaren krijgen – tijdens de maand April- een fietspremie van 10% bij de aankoop van een elektrische fiets!

De aankoop van bv. een Honbike UNI4 bedraagt dan slechts netto 1.619€. En is meteen leverbaar!


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »