Shop Magazine - 5 tips om de banden van mijn motorfiets in conditie te houden - United Scooters
Menu
EUR
5 tips om de banden van mijn motorfiets in conditie te houden

5 tips om de banden van mijn motorfiets in conditie te houden

Door: Michel Reacties: 0

Het spreekt voor zich: banden zijn uitermate belangrijk voor onze veiligheid op weg. Regelmatige controle van spanning, slijtage, maar ook leeftijd ervan zijn dus heel sterk aangewezen

  1. Controleer de bandenspanning: Houd de bandenspanning op het juiste niveau volgens de aanbevelingen van de fabrikant. Dit verbetert de prestaties en de levensduur van de banden.
  2. Inspecteer regelmatig de banden: Controleer regelmatig de banden op beschadigingen, zoals scheuren, deuken en lekkages.
  3. Vervang de banden op tijd: Vervang de banden op tijd bij slijtage of beschadiging. Dit verbetert de prestaties en de veiligheid van uw rit.
  4. Gebruik de juiste banden: Gebruik de juiste banden voor uw specifieke motorfietsmodel, volgens de aanbevelingen van de fabrikant. Dit verbetert de prestaties en de veiligheid van uw rit.
  5. Rotatie: Overweeg om regelmatig de voor- en achterbanden te roteren om de slijtage te verdelen over beide banden. Dit verlengt de levensduur van uw banden.

Heeft u verdere vragen om advies, of wenst u een afspraak te maken voor de controle of de vervanging van uw banden, aarzel dan niet om even te bellen of een online een afspraak te maken. United Scooters werkt niet enkel met de beste banden van Michelin, maar heeft bijzonder ervaren techniekers die u kunnen adviseren voor uw beste keuze.


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »