Shop Magazine - Ontdek het Hellend Vlak van Ronquières op Twee (Elektrische) Wielen! - United Scooters
Menu
EUR
Ontdek het Hellend Vlak van Ronquières op Twee (Elektrische) Wielen!

Ontdek het Hellend Vlak van Ronquières op Twee (Elektrische) Wielen!

Door: Remco Briers Reacties: 0

Zin in een unieke daguitstap ten zuiden van Brussel? Overweeg dan een bezoek aan het Hellend Vlak van Ronquières met een elektrische fiets of bromfiets! Begin je avontuur bij United Scooters in Halle, dé referentie voor elektrische fietsen en bromfietsen ten zuiden van Brussel.

Na het kiezen van je ideale elektrische vervoermiddel, ga je op pad en geniet je van de vrijheid die deze milieuvriendelijke tweewielers bieden. Volg de schilderachtige landwegen en ontdek het prachtige landschap dat België te bieden heeft. Adembenemende vergezichten en pittoreske dorpjes passeren de revue terwijl je geniet van een zorgeloze rit.

Eenmaal aangekomen bij het Hellend Vlak van Ronquières, word je getrakteerd op een indrukwekkend staaltje Belgische waterbouwkunde. Dit unieke bouwwerk tilt schepen maar liefst 68 meter omhoog en bespaart hen uren varen. Neem de tijd om dit fascinerende systeem te bestuderen en geniet van een hapje of drankje in de nabijgelegen horeca.

Op de terugweg naar United Scooters, met de zon op je gezicht en de wind in je haren, besef je dat dit een dag is om niet snel te vergeten. Of je nu een doorgewinterde fietser bent of gewoon op zoek bent naar een ontspannende daguitstap, het Hellend Vlak van Ronquières en United Scooters bieden de perfecte combinatie!

En vergeet niet: Hallenaren krijgen –tijdens de maand April- een fietspremie van 10% bij de aankoop van een elektrische fiets! De aankoop van bv. een Honbike UNI4 bedraagt dan slechts netto 1.619€. En is meteen leverbaar!


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »